Cloud-løsning

Digital videndeling giver bedre udnyttelse af ressourcer og øger effektiviteten

Med CaseWare Cloud kan I have alle informationer og data samlet et sted. Det giver overblik og reducerer risikoen for fejl, og det sikrer, at alle informationer bliver opbevaret sikkert. I har mulighed for at administrere alle kundedokumenter og lave rettighedsstyring. Filerne er tilgængelige fra alle typer devices og flere medarbejdere kan have adgang til informationerne samtidig. Det sikrer, at du altid arbejder i de nyeste versioner. I kan ligeledes kommunikere direkte med kunderne og udveksle dokumenter.

CaseWare er en af verdens største udbydere af værktøjer til udførelse af opgaver inden for regnskab og revision. I takt med den digitale udvikling bliver der bedre mulighed for at koble regnskab og revision med data, analyse og rådgivning af kunder. CaseWare Cloud giver dig adgang til fremtidens værktøjer via en stærk datadrevet og fleksibel platform.

Den nuværende CaseWare løsning fungerer sammen med cloud-funktionerne. Derfor kan I tage hul på fremtiden allerede nu, og udnytte de digitale muligheder til at styrke kvaliteten, øge effektiviteten og gøre dialogen med kunderne nemmere.

 

Fordele vedCloud-løsningen:

Teknik:

  • Reducerer omkostning og ressource til at drive egen infrastruktur, sikkerhed, GDPR, teknologi samt vedligehold af it special kompetencer
  • Altid tilgængelig - 24/7
  • Drift på tværs af løsninger
  • Automatiske opdateringer
  • Hybrid-funktion muliggør simultan brug af Cloud produkter og Desktop produkter
  • Arbejder altid i realtid

I forhold til kunder:

  • Indbygget samarbejdsplatform giver mulighed for sikker, intuitiv kundekommunikation og sikker udveksling af dokumenter i styrede forløb

 

Produkter og ydelser:

  • Løsningen er fleksibel og gør det muligt at tilknytte forskellige værktøjer.

I den nuværende løsning har du adgang til indbyggede analyseværktøjer til brug for tværgående blik på brancher, kunder, tal og statistik. Med Cloud-løsningen vil I få adgang til en ny sammenhængende platform med flere værktøjer, nye modeller og bedre performance. Cloud-løsningen byder desuden på et omfattende udbud af integrationer til andre platforme, CRM-funktionalitet til engagementsstyring og tværgående overblik. Endelig omfatter løsningen værktøjer til at flytte data fra desktop til Cloud løsningens Apps koncept og specifikke vertikale modeller mod opgave typer, brancher, kundesegmenter mm.