Kontakt

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om produkter og samarbejdspartnere og blive opdateret om kommende aktiviteter.

Klik her og tilmeld dig.

E-learning

Vores e-learning-moduler kan hjælpe dig godt på vej, hvis du er ved at gå i stå midt i en opgave.

e-learning

Webinarer og kurser

Deltag på vores webinarer 
Vi holder jævnligt webinarer om CaseWare. Her kan du lære mere om aktuelle opdateringer, nye features og funktionaliteter . Vi holder også webinarer om nye produkter og løsninger, herunder vores Cloud-løsning. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du automatisk information om kommende webinarer.  

Deltag på CaseWare-kurser 
Få en praktisk indføring i funktioner og processer
Som bruger af CaseWare har du mulighed for at deltage på vores kurser, der går tæt på forskellige funktioner i systemet. Kurserne holdes at eksterne undervisere og giver dig en praktisk indføring i funktioner og processer. Du kan læse mere om de aktuelle kurser på fsr.dk/cwkurser

 Se og bestil webinarer og kurser her 

 

Hvem kan få glæde af at deltage på vores kurser?

Kurserne henvender sig til såvel nye som erfarne brugere og superbrugere. Formålet med alle kurser er helt overordnet, at du som deltager efter kurset selvstændig er i stand til at anvende CaseWare indenfor det specifikke område, som kurset omhandler.  

Undervisning og materiale
Alle kurser er case-baserede og praktisk orienteret, således at du er aktiv gennem hele kurset. På kurserne for nye brugere og nye superbrugere får du efter en grundig instruktion i CaseWare mulighed for at løse individuelle opgaver med fornøden vejledning og sparring fra instruktørerne.

 

 Se og bestil kurserne her