Celina Bach-Møller | Administrerende direktør


Hvis jeg siger ordet ‘regime’, tænker du sandsynligvis på lande som Nordkorea, Hviderusland og Iran. Ikke just ‘juveler’ i verdenssamfundet man ønsker at blive associeret med som virksomhed. Ikke desto mindre kan jeg afsløre, at vi elsker et godt regime hos Caseware. Ja, faktisk tilstræber vi det.

Bare rolig – jeg taler ikke om det, som undertrykker mennesker og frarøver dem deres frihed. Jeg taler om det regime, der er med til at sikre kvaliteten i dine it-løsninger fra Caseware. Jeg taler naturligvis om et testregime.

Quality Assurance Analyst
Inden for softwareudvikling er et testregime den strukturerede tilgang, der anvendes til at teste softwaren for at sikre, at den opfylder de specificerede krav og fungerer som forventet.

Hos Caseware omfatter testregimet både nye løsninger og løbende opdateringer, og vi har en dedikeret Quality Assurance Analyst (QA), som ikke laver andet end at teste.

Samtidig koordinerer vores QA den anden centrale del af vores testregime – nemlig udvalgte kunders tests af vores løsninger. Uanset hvor dygtige vores udviklere er, og uanset hvor godt et testarbejde, vores QA udfører, har det stor værdi, at der også kommer andre øjne på end vores egne.

Lakmusprøve hos kunderne
Den største lakmusprøve af Casewares software vil altid være opgaveløsningen på et revisionskontor. Således har vi i skrivende stund to revisionsvirksomheder til at teste vores desktopprodukter og to revisionsvirksomheder til at teste det helt nye Cloud Regnskab, som er klar til brug i tidligere versioner.

Sidst, men ikke mindst er større faglige opdateringer til tjek hos FSR – danske revisorer, hvor vi har en god dialog om det faglige indhold. På den måde sikrer vi, at vores løsninger og opdateringer både fungerer optimalt og er compliant.

Alt i alt har vi – som du kan læse – et omfattende testregime. Generelt er det ikke en god egenskab ved regimer, men i Casewares tilfælde er det positivt – og noget, du som bruger i sidste ende har glæde af.


 

Få mere viden