Sara Sayk | Produktchef


Som SoMe Student Assistant er det Henriettes opgave at sætte nyhedsbrevet op og sørge for relevante teaser-tekster, som giver dig lyst til at læse mere. Til det formål trækker hun på det, som hun lærer og har lært på Syddansk Universitet.

“Jeg læser min kandidat i Web Communication Design, hvor jeg lærer om opbygning af hjemmesider og marketing. På min bachelor i virksomhedskommunikation har jeg arbejdet med intern og ekstern kommunikation,” forklarer Henriette. 

Som jobtitlen indikerer, er opslag på Casewares LinkedIn-profil også blandt Henriettes opgaver, ligesom hun løser diverse designopgaver og vil give Casewares hjemmeside et kommunikativt servicetjek.

“Det, jeg lærer her, kan jeg bruge i min uddannelse, og det, jeg lærer i min uddannelse, kan jeg bruge her, så jeg bliver bedre begge steder.”

 

“Jeg søgte studiejobbet hos Caseware, fordi Caseware er en international virksomhed, og fordi opgaverne er spændende. Jeg får vigtig erhvervserfaring, som jeg kan bruge senere,” siger Henriette.

Fritiden

Når Henriette ikke studerer og arbejder, er hun sammen med familien og kæresten, og musklerne bliver motioneret med yoga.

Henriette A. Jørgensen

Alder: 23 år

Bopæl: Odense

Stilling: SoMe Student
Assistant


 

Få mere viden