Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


Da Morten Landtved uddannede sig til finansøkonom, supplerede han SU’en med at hjælpe SMV’er. Men det var ikke som studentermedhjælper – han lavede kontoropsætninger med netværk og det hele.

“Lige siden jeg blev konfirmeret, har jeg været begravet i computere og software,” siger Morten og fortsætter:

“Så da jeg så stillingen som supporter hos Caseware, tænkte jeg, at den var en oplagt mulighed for at kombinere min interesse for it og min økonomiske uddannelse.”

Morten kendte dog ikke Caseware – men det gjorde hans storesøster.

“Hun har tidligere arbejdet som revisor og kunne fortælle, hvordan revisionsvirksomheder anvender Caseware – og at rigtig mange gør det.”

Klar til at hjælpe
I Casewares support sidder Morten klar til at hjælpe Casewares kunder med softwareudfordringer. Det kan for eksempel være opsætningen af en årsrapport, som driller, eller nogle tal, som ikke fremgår i årsrapporten, selvom de burde.

“Jeg hjælper med både stort og småt. Noget klarer jeg selv i situationen – andet bliver sendt videre til en udvikler. Jeg er en del af et godt team,” 

Bidt af padel
Når Morten ikke sidder klar ved skærmen med headsettet på hovedet, er der en god chance for at møde ham med en padelketsjer i hånden.

“Jeg er blevet ret bidt af padel. Desuden styrketræner jeg og går lange ture i min fritid,” siger Morten, som ikke selv spiller fodbold, men ser kampe sammen med sine venner.

“Jeg holder med Manchester United – og OB må jeg vel hellere også sige, når nu jeg bor i Odense,” siger Morten.

Morten Landtved

 Bopæl: Odense

 Uddannelse: Finansøkonom

 Stilling: Supporter


 

Få mere viden