Magnus Klokkedal | customer service manager


Mette Nørgaard Nielsen er ny i supporten.

Du er måske allerede stødt på Mette per telefon eller mail, hvor hun besvarer henvendelser angående vores løsninger. Hendes primære opgave er at supportere vores kunder med de mange små og store spørgsmål, der kan opstå i ens arbejdsdag, når man eksempelvis sidder med revision og regnskabsudarbejdelse og benytter Casewares løsninger.

Mette er uddannet Negot fra Syddansk Universitet, hvilket har givet hende en solid viden indenfor virksomhedsøkonomi og høje sproglige kompetencer indenfor engelsk. Mette har to års erhvervserfaring fra økonomiafdelingen i en større international virksomhed, hvor hun også blev udlært økonomiassistent. Derudover har hun ligeledes haft et studiejob hos en revisor i fire år ved siden af sine studier.

Jeg har valgt Caseware som min nye arbejdsplads, da jeg her får mulighed for at kombinere min økonomiske forståelse og forståelse for revisorers arbejde med mine kommunikationsevner. Det er et perfekt match, når jeg sidder i supporten og skal hjælpe kunder indenfor netop disse områder, og hvor evnen til at kommunikere præcist og målrettet er afgørende.

Derudover kan Mette se sig selv udvikle sig i teamet, da der er rig mulighed for at specialisere sig indenfor forskellige ansvarsområder. Mette ser frem til at tale med vores kunder og hjælpe dem godt på vej.

Mette bor i Odense med sin kæreste og deres to børn, og de er i fuld gang med at renovere deres lille hus på 47 kvm, som Mette drømmer om gerne må blive til et større hus. Derfor går meget af Mettes fritid med renovering af hus og have, men heldigvis er der også tid til at hygge med familien. En bonusinfo om Mette er, at hun tidligere har stillet op for landsholdet i Bikini Fitness i både ind- og udland.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Mette. 

Mette Nørgaard Nielsen

Alder: 27 år
Bopæl: Odense
Stilling: Supporter 

 

Negot

Negot er en bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi på eksempelvis engelsk, som giver kompetencer inden for virksomhedsøkonomi, marketing og ledelse. 


 

Få mere viden