Motiveres du af optimering, og vil du være med på mulighedernes legeplads? Kan du se dig selv i en stilling, hvor du kan kombinere din faglighed med udvikling af fremtidens løsninger? Og vil du hjælpe kolleger i revisorbranchen til en lettere hverdag? Så får du i rollen som Content Provider hos Caseware muligheden for at skabe dagens og fremtidens løsninger.

Om os:
Hos Caseware er vi dedikeret til at hjælpe revisorerne med at effektivisere deres arbejdsproces. Vi søger en Content Provider, faglig ansvarlig, til at blive en del af vores dynamiske team. Du skal bruge din ekspertise inden for dansk lovgivning, standarder og regnskabspraksis til at effektivisere dine kolleger i revisionsbranchen. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at skabe banebrydende softwareløsninger til ikke bare det danske, men det globale marked.

Som Content Provider er du ikke bange for at gå forrest og bidrage til, at vores løsninger bliver en succes. Du skal trives i rollen som projektleder og være den, som bygger bro mellem lovgivning og udvikling. Du vil derfor også opleve stor frihed og alsidighed i rollen, hvor din største styrke er din interesse for procesudvikling og optimering. 

Dine primære ansvarsområder omfatter:

  • Fagligt indhold: Udarbejde indhold, herunder specifikt til vores cloud-løsninger inden for rapportering samt have et tæt samarbejde med vores udviklere, så dit faglige indhold bliver implementeret korrekt i vores løsninger.
  • Tillid: Sikre at vores løsninger konsekvent overholder al relevant lovgivning og standarder, hvilket giver ro i maven hos revisorerne.
  • Kvalitetssikring: Tæt samarbejde med vores Quality Analyst, intern tester, for at sikre kvaliteten i vores løsninger.
  • Værdiskabelse: Arbejde på at øge værdien af revisorernes arbejde ved at give dem mere effektive værktøjer gennem Casewares løsninger.
Vi søger en kandidat, der har følgende kvalifikationer og egenskaber:
Vi søger dig, som har styr på detaljerne og har et godt øje for, hvordan man gør tingene smartere, og som kan levere indhold med fokus på kvalitet. Du arbejder selvstændigt og forstår at prioritere dine opgaver, ligesom du indgår i teams, når opgaverne kræver det. Herudover har du et godt overblik, når det kommer til både opgaver og stakeholders.
 
  • Uddannelsesbaggrund: En bachelor- eller kandidatgrad i regnskab og revision (for eksempel HD, HA, Cand.merc.).
  • Erhvervserfaring: Praktisk erfaring inden for revision og regnskab.
  • Markedsforståelse: En god forståelse af kunde-/brugerbehov på det danske revisions- og regnskabsmarked.
  • Detaljeorienteret: Levere indhold med et stærkt fokus på kvalitet.
  • Team player: Kan arbejde effektivt både som en del af et team og selvstændigt og kan prioritere sine opgaver.
  • Forenklingsekspert: Evne til at forenkle lovgivning, så brugervenlighed af vores løsninger er i top.
 
Hvorfor skal du blive en del af Caseware:
Ved at blive en del af vores team som Content Provider får du muligheden for at have en markant indflydelse på vores løsninger og dermed effektiviseringen af revisors hverdag. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der stræber efter at levere kvalitetsløsninger i tæt samarbejde med dine kolleger i Danmark og i resten af Caseware International.
 
Du vil opleve en meget balanceret hverdag, hvor du både får de faglige udfordringer og samtidig også en hverdag med en ægte work-life balance. Her er ingen lange, trættende arbejdsdage og statusperioder som revisor. Vi oplever, at vi på den måde får det bedste fra begge verdener – både faglighed og plads til det hele menneske.
 
Hvis du er klar til at anvende dine kompetencer inden for revision og regnskab til at skabe innovative løsninger til revisorerne, der rimer på kvalitet, opfordrer vi dig til at tage med os på denne spændende rejse.
 
Om Caseware:
Vi er en moderne organisation, der tilbyder nye og moderne kontorfaciliteter, gode kantineordninger, pensions- og sygesikring, ferie og en aktiv personaleforening med sociale arrangementer.
 
Vi har kontorer i henholdsvis Odense og København – og du vil kunne arbejde derfra
præcis på det kontor, der passer dig bedst kombineret med muligheden for hjemmearbejde.
 
Hos os skal det være udfordrende, givende, lærerigt og sjovt at gå på arbejde.
 
Casewares løsninger er professionelle softwareløsninger, der hovedsageligt understøtter revisors opgaver i relation til revision og regnskab, men også kan anvendes af virksomheder. I Danmark sælges Caseware af CWI Danmark, som er et datterselskab af Caseware International, der har hovedkontor i Toronto.
 
Caseware International er en af Canadas oprindelige Fintech-virksomheder, der har leveret løsninger til branchen i over 30 år med mere end 500.000 brugere i 130 lande, der er tilgængelige på 16 sprog.

Alle kandidater, der har succes med at opnå et tilbud til en stilling, skal gennemføre et baggrundstjek gennem Certn.co, som typisk omfatter en identitetsbekræftelse og en kontrol af straffeattest. 

Del til: