Content Provider

I vores nyoprettede stilling som Content Provider får du muligheden for at indgå i nære og dybe relationer med Casewares kunder, forstå deres udfordringer og med den viden få udviklet nye og endnu bedre løsninger.

DIG OG CASEWARE


I tæt samarbejde med den produktansvarlige får du muligheden for at skabe fremtidens revisorsoftware med fagligt stærkt indhold i et brugervenligt setup, der er nemt at arbejde med. 

Det er dig, der udarbejder værdiskabende user stories til vores interne udviklere med udgangspunkt i kundernes behov. Det sker eksempelvis, når ny lovgivning træder i kraft. På den måde er vi altid et skridt foran i udviklingen af brugervenligt og relevant indhold til gavn for vores mange  kunder. 

Du har ansvaret for at acceptere det færdige produkt og sikre en  tilfredsstillende produktkvalitet inden frigivelsen til markedet.

DIG OG FAGLIGHEDEN


Som du kender det fra din hverdag som revisor, kommer du i tæt kontakt med dine kunder. Her bliver revisorerne så dine kunder. Som erfaren revisor står du derfor med et særdeles godt udgangspunkt for at gøre en helt unik forskel for vores kunder. 

Med din egen erfaring som revisor forstår du vores kunders hverdag, og du kan derfor udvikle og indarbejde helhedsorienterede løsninger via dit solide indblik i kundernes behov. Vi glæder os over at kunne give dig muligheden for at bringe din erfaring i spil til direkte værdi for mange revisorers dagligdag.

DIG OG DINE KOLLEGAER HOS CASEWARE


Ligesom dine kollegaer hos Caseware så vil du opleve en meget afbalanceret hverdag, hvor du både får de faglige udfordringer, og samtidig kan leve en hverdag med reel work-life-balance. Her bliver du ikke mødt af de lange, trættende arbejdsdage og statusperioden som revisor. Vi oplever, at vi på den måde får det bedste fra begge verdener – både fagligheden og plads til det hele menneske. 

Du bliver en del af vores produktudviklingsteam, der arbejder i et agilt arbejdsmiljø, hvor kvalitet og høj faglighed er i fokus. Hos os får du faglig sparring, et imødekommende socialt miljø og masser af spændende udfordringer hver dag. Vi hjælper revisorerne med at være superhelte overfor deres kunder. 

Vi sikrer, at din faglighed holdes ved lige og opdateres gennem løbende uddannelse, så du er i stand til at imødekomme revisorbranchens behov også i fremtiden.

ANSVARSOMRÅDER


Elementer på din fremtidige spilleplade

Den rolle, vi tiltænker dig, indebærer følgende primære ansvarsområder:

Frigivelser til kunderne

Det bliver din opgave at planlægge vores løbende opdateringer til Casewares portefølje af produkter (Cloud, Desktop og Business Connect) ud mod vores mange kunder.

Indsigter fra vores kunder

Du skaber værdi for den videre udvikling af Caseware ved at indhente kundeinput og -feedback. Den viden deler du med teamet.

Indblik i kundebehov

Proaktivt rækker du ud til vores kunder, hvor du opbygger relationer og kommer derigennem tæt på deres behov og ønsker til fremtidige løsninger.

Fortløbende udvikling

Gennem din tætte relation med vores kunder bidrager du med user stories, der danner baggrund for videre udvikling af vores produkt.

FÆRDIGHEDER OG ERFARING


Hvad kendetegner dig?

Af dem omkring dig, vil du formentlig blive beskrevet som en person, der:

Forener faglighed med tekniske muligheder

Du tænker konceptuelt og ser mulighederne i, hvad der bør kunne lade sig gøre teknisk og kombinerer på den måde din faglige nysgerrighed med, hvordan vi kan indarbejde det i produktet

Gør det komplekse enkelt at forstå

 

Du formår altid at gøre det komplekse simpelt. Det er essentielt, at vores kunder nemt og smidigt skal kunne bruge det indhold, du får indarbejdet i vores produkt. Det skal være lige til at gå til.

Har fokus på kvalitet og er grundig

Revisorerne anvender vores løsninger til at sikre et niveau af kvalitet på tværs af deres
arbejdsgange. Derfor skal de kunne stole på, at vi til enhver tid kan varetage den tillid.

Har en stærk evne til at styre projekter

Når indhold skal udvikles, så er det helt centralt, at vi formår at styre udviklingen som et projekt med et klart formål, en realistisk tidsplan og med evne til at bringe relevante inputgivere i spil.

Dit erfaringsniveau og din baggrund 

  • Du arbejder formentlig i revisorbranchen i dag, eller har som minimum været revisor tidligere
  • Om du har 5, 15 eller 25 års erfaring fra revisorbranchen, er ikke afgørende for os – men din faglige nysgerrighed er det drivende
  • Du er vant til at arbejde i teams og det indgår som en naturlig del af din hverdag

 

Om Caseware


Vi er en moderne organisation, der tilbyder nye og moderne kontorfaciliteter, god kantineordning, pension og sundhedsforsikring, feriefridage samt en aktiv personaleforening med sociale arrangementer. Vi har kontorer i henholdsvis Odense og København. I denne stilling vil arbejdet foregå fra vores kontor i Odense.

Hos os skal det være udfordrende, givende, lærerigt og sjovt at gå på arbejde.

Casewares produkt er en professionel software-løsning, der understøtter opgaver i relation til revision og regnskab. Caseware er egnet til løsning af opgaver hos såvel revisorer som hos virksomheder. I Danmark sælges Caseware af CWI Denmark, som er et datterselskab til Caseware International, der har hovedkontor i Toronto.

Caseware International er en af Canadas originale Fintech-virksomheder, der har ledet branchen i over 30 år med mere end 500.000 brugere i 130 lande og tilgængelig på 16 forskellige sprog. 

Vi ser frem til dialogen – med alle interesserede

En af Casewares kerneværdier er, at vi tror på, at vores medarbejdere gør os gode, og med det i tankerne er vi dedikerede til at opbygge teams lige så forskellige som vores kunder på en retfærdig og inkluderende måde.

Vi byder velkommen og opfordrer kandidater med alle baggrunde til at vise interesse i muligheden. 

Del til: