Konsulent til CaseWare kundeserviceteam

Vil du være vores ansigt ud til brugerne? Vil du være en vigtig faktor i brugernes oplevelse af CaseWare? Har du stor forståelse for de nødvendige processer i revisors arbejde? Så er det hos CWI Denmark, at du har mulighed for at være med til at gøre en forskel.

Dine væsentligste arbejdsopgaver

Som konsulent indgår du i vores kundeserviceteam, hvor dine primære arbejdsopgaver er:

  • At hjælpe vores kunder med brugen af vores eksisterende løsninger på regnskabs- og revisionsmodulet
  • At løse opgaver omkring opsætningen af softwaren, vores cloud-produkter samt hybrid-løsning
  • At sikre, at vores kunder får det optimale ud af vores produktportefølje ved implementering af cloud-løsningerne
  • At undervise brugerne (både fysisk hos kunderne og online) og afholde korte webinarer
  • At vedligeholde vores vejledninger samt FQA i vores servicesystem.

Sammen med dine kolleger sikrer du, at kunderne har den bedst mulige oplevelse med CaseWare. Sagerne håndteres både via mail og telefon. Opgavernes størrelse varierer fra kunde til kunde, og de færreste dage vil være ens.

 

Vi tilbyder

Muligheden for at arbejde med et af markedets førende kvalitets-styringssystemer til revisorbranchen og store virksomheder, der anvendes i cirka 300 virksomheder i Danmark.

Gennem arbejdet vil du få indblik i fremtidens CaseWare-løsning, samtidig med at du er en vigtig faktor i driften af den aktuelle løsning. Der vil med jobbet være stor mulighed for indflydelse på vores løsninger gennem egne erfaringer og tæt dialog med kunden.

Du vil i dette job have en bedre work-life-balance, end hvad der generelt er gældende i revisorbranchen.

 

Vi forventer

Du vil være med til at gøre brugeroplevelsen endnu bedre og sætter god service øverst. Du har masser af gåpåmod, engagement samt vil gerne udfordres. Du kan arbejde selvstændigt, men løser også gerne opgaver sammen med dine kolleger. Herudover forventer vi, at:

  • Du har en økonomisk uddannelse, hvor du har tillært viden om regnskab og revision
  • Du er struktureret og arbejder målrettet med løsning af opgaver
  • Du trives med at være en teamplayer, der sætter kunden i centrum
  • Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret.

 

Om os

Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone og godt humør, men også med krav om stort engagement samt høj faglighed og teknisk kunnen. Vi har kontorer i hhv. Odense og København. Du vil få din gang i Odense sammen med 9 kolleger.

Vi har leveret løsninger til revisorbranchen i mere end 30 år og er en del af CaseWare International-koncernen, som har hovedsæde i Toronto.

 

Interesseret?

Så send din ansøgning, CV samt kopi af relevante dokumenter hurtigst muligt til magnus.klokkedal@caseware.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Service Manager Magnus Klokkedal Sørensen på telefon 41933191 / magnus.klokkedal@caseware.com

Om

CaseWare

CaseWare er en professionel software-løsning, der understøtter opgaver i relation til revision og regnskab. CaseWare er egnet til løsning af opgaver hos såvel revisorer som hos virksomheder. I Danmark sælges CaseWare af CWI Denmark ApS, som er et datterselskab til CaseWare Int., der har hovedkontor i Toronto. CaseWare Int. er en af Canadas originale Fintech-virksomheder, der har ledet branchen i over 30 år med mere end 500.000 brugere i 130 lande og tilgængelig på 16 forskellige sprog.

Selvom du måske ikke har hørt om CaseWare Int. (endnu), angiver over 36.000 revisorer og revisorer CaseWare som en færdighed på deres LinkedIn-profiler!

En af CaseWares kerneværdier er, at vi tror på, at vores medarbejdere gør os gode, og med det i tankerne er vi dedikerede til at opbygge teams lige så forskellige som vores kunder på en retfærdig og inkluderende måde. Vi byder velkommen og opfordrer kandidater med alle baggrunde til at ansøge.

Alle kandidater, der har succes med at opnå et tilbud om en stilling, skal gennemføre et baggrundstjek gennem Certn.co, som typisk omfatter en identitetsbekræftelse og en kontrol af straffeattest. Direktører og seniorledere vil også gennemgå et blødt kredittjek.

Del til: