DIG OG CASEWARE


Du vil i din dagligdag være med til at udvikle og implementere Casewares løsninger sammen med resten af det passionerede udviklingsteam hos Caseware.

Du vil arbejde i et alsidigt arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt at være agil og omstillingsparat. Din individuelle læringskurve stiger, i takt med at  Caseware systemet hele tiden udvikler sig. Dit bidrag til netop udviklingen er central nu og i de kommende år, hvor fremtidens revisorsoftware designes og udrulles.

DIG OG UDVIKINGSTEAMET


Udviklingsteamet hos Caseware er med til at implementere de bedste løsninger på markedet. Du har mulighed for at blive allokeret til enten Desktop- eller Cloudbaseret udvikling, alt efter hvor dine kompetencer og interesser passer bedst ind. 

Som en del af udviklingsteamet hos Caseware vil du få rig mulighed for at forfølge din drøm,  passion og flair inden for digitale løsninger, smarte tech-funktioner og opbygning af gode løsninger i et yderst dynamisk og innovativt miljø.

Det tekniske system, der arbejdes i, er meget brugervenligt og dermed let for dig at sætte dig ind i.

DIG OG DINE KOLLEGAER HOS CASEWARE


Du vil opleve en meget afbalanceret hverdag, hvor du både får interessante arbejdsopgaver, og samtidig kan leve en normal hverdag med reel work-life-balance. Du bliver ikke mødt af de lange, trættende arbejdsdage og  statusperioden som revisor. På den måde får du det bedste fra begge verdener – både de interessante  arbejdsopgaver, og plads til det hele menneske.

Du har en organisation bag dig hos Caseware, der har din ryg, hvor vi sammen altid vil søge at  skabe de bedste, mest innovative og værdiskabende løsninger til vores kunder. Det skaber et helt særligt miljø, hvor vores bidrag hos kunderne er tydeligt og meget direkte i deres hverdag. Vi hjælper og assisterer revisorerne med at være superhelte overfor deres kunder. 

Hos os finder du altid mulighed for sparring, et imødekommende socialt miljø og masser af spændende udfordringer hver dag.

ANSVARSOMRÅDER


Elementer på din fremtidige spilleplade

Den rolle, vi tiltænker dig, indebærer følgende primære ansvarsområder:

Udvikling af Caseware

Du arbejder med de enkelte udviklingsopgaver både alene og i teams. Der udvikles i et meget intuitivt setup, hvorfor det ikke er et krav, at du har særlig programmeringserfaring eller lignende.

Dokumentation

Du finder en helt naturlig glæde ved at dokumentere dit udviklingsarbejde og de indre sammenhænge i systemet, så dine kollegaer også kan få glæde af din viden og dit bidrag.

Tæt samarbejde med produktteamet

Du vil i tæt samarbejde med vores content provider sikre funktionaliteten af vores produkt, rette bugs mv., og skaber på den baggrund muligheden for en unik og smidig brugeroplevelse. 

Opfølgning og overblik

Du vil kontinuerligt skulle forholde dig til tekniske spørgsmål og følge op på forespørgsler fra interessenter, så det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket i pressede situationer.

FÆRDIGHEDER OG ERFARING


Hvad kendetegner dig?

Af dem omkring dig, vil du formentlig blive beskrevet som en person, der:

Har teknisk flair

Du har teknisk flair og forståelse for it-systemer. Du er drevet af udvikling og af at forbedre eksisterende løsninger.

Elsker at bygge med klodser

Hos os får du muligheden for at bygge systemet op for kunderne ved at sætte moduler sammen på en simpel og overskuelig måde. Vi bygger ikke med Lego til daglig – men det minder om det.

Kvalitetsfokuseret og er grundig

Revisorerne anvender vores løsninger til at sikre et niveau af kvalitet på tværs af deres arbejdsgange. Derfor skal de kunne stole på, at vi til enhver tid kan varetage den tillid.

Er fokuseret

Som person bliver du formentlig beskrevet som meget fokuseret på opgavens kerne, når det kræves. Du er god til at holde fokus i pressede situationer.

Dit erfaringsniveau og din baggrund 

  • Du arbejder formentlig i revisorbranchen i dag, eller har som minimum tidligere stiftet bekendtskab med branchen 
  • Om du har 5 eller 10 års erfaring fra revisorbranchen – direkte eller indirekte, er ikke afgørende for os – men din nysgerrighed og din passion for udvikling og it-systemer er det drivende
  • Du er vant til at arbejde i teams og det indgår som en naturlig del af din hverdag

 

Om Caseware


Vi er en moderne organisation, der tilbyder nye og moderne kontorfaciliteter, god kantineordning, pension og sundhedsforsikring, feriefridage samt en aktiv personaleforening med sociale arrangementer. Vi har kontorer i henholdsvis Odense og København. I denne stilling vil arbejdet foregå fra vores kontor i Odense.

Hos os skal det være udfordrende, givende, lærerigt og sjovt at gå på arbejde.

Casewares produkt er en professionel software-løsning, der understøtter opgaver i relation til revision og regnskab. Caseware er egnet til løsning af opgaver hos såvel revisorer som hos virksomheder. I Danmark sælges Caseware af CWI Denmark, som er et datterselskab til Caseware International, der har hovedkontor i Toronto.

Caseware International er en af Canadas originale Fintech-virksomheder, der har ledet branchen i over 30 år med mere end 500.000 brugere i 130 lande og tilgængelig på 16 forskellige sprog. 

Vi ser frem til dialogen – med alle interesserede

En af Casewares kerneværdier er, at vi tror på, at vores medarbejdere gør os gode, og med det i tankerne er vi dedikerede til at opbygge teams lige så forskellige som vores kunder på en retfærdig og inkluderende måde.

Vi byder velkommen og opfordrer kandidater med alle baggrunde til at vise interesse i muligheden. 

Del til: