Asbjørn Riise | Salgschef


Caseware og TimeSolutions inviterer til nogle spændende eftermiddage i hele landet, hvor du kan få praktisk indsigt i hvordan dine investeringer i IT kan optimeres i din revisorforretning.

 

22. november i Aarhus | 23. november i Middelfart | 24. november i Glostrup

Alle dage starter kl. 13.00 og vi slutter kl. 17.00 med en sandwich.

I clouden med Caseware

Caseware er en af de mest udbredte platforme i verdenen til udarbejdelse af årsrapporter og tilhørende dokumentation. På møderne tager vi dig med ind i fremtiden for at vise, hvordan du med de nuværende løsninger kan få større udbytte af platformen på en mere driftssikker måde.

Vejen frem mod Caseware Cloud er begyndt – Step 1 er klar. Her hjælper Caseware med afvikling, opbevaring og performance af de modeller, som du og dine medarbejdere kender og er trygge ved.

På møderne viser vi step 1 – og vi viser, hvordan du allerede her kan drage fordel af platformens indbyggede løsninger til kundeaccept, dokumentudveksling og indhentning af revisionsmateriale.

Mindre bøvl – mere tid til opgaverne

TimeSolutions platform TimeView er en af de mest udbredte platforme i Danmark til styring af revisionskontorets medarbejdere, opgaver og kunder. På møderne vil vi vise, hvordan vi med digitale løsninger kan optimere arbejdsgangene på revisionskontoret. Mindre bøvl – mere tid til opgaverne.

Vi vil vise dig, hvordan du automatisk kan få tidsregistreringer, når du arkiverer mails, hvordan du kan tage dit tidsregistreringssystem med på farten, og hvordan tidsregistreringer danner grundlag for næste års planlægning af medarbejderindsats – helt ned på dagsniveau.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmeld dig ved at sende en mail til salg.dk@caseware.com senest onsdag den 16. november. Deltagelse er gratis.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmeld dig ved at sende en mail til salg.dk@caseware.com. Deltagelse er gratis.

Aarhus: Comwell - Værkmestergade 2 - 8000 Aarhus

Middelfart: Comwell - Karensmindevej 3 - 5500 Middelfart

Glostrup: Scandic Glostrup - Roskildevej 550 – Brøndby

Arrangementet er forbeholdt nuværende og potentielle kunder hos Caseware i Danmark.


 

Få mere viden