Celina Bach-Møller | Administrerende direktør


Tabet kan have mange former, hvis man som revisionsvirksomhed ikke har styr på sin cybersikkerhed.

Tab af data ... tab af tid ... tab af penge ... tab af ansigt og ... i værste fald ... tab af kunder!

Med andre ord er der mange gode grunde til kontinuerligt at have fokus på virksomhedens cybersikkerhed.

Få hjælp til cybersikkerheden
Men i en travl hverdag kan medarbejdernes malware-parader blive sænket, og den nyeste sikkerhedssoftware rykker måske ned på indkøbslisten, når investeringerne skal prioriteres.

 Derfor er den årligt tilbagevendende nationale cybersikkerhedsmåned her i oktober en god og aktuel påmindelse om vigtigheden af cybersikkerhed, samtidig med at den byder på nyttige initiativer. Du kan for eksempel booke oplæg til virksomheden, deltage i webinarer og tage onlinekurser i it-sikkerhed, og du kan også få køreklart kommunikationsmateriale til en intern sikkerhedskampagne på kontoret. Læs mere her

Investeringer øget med 400 procent
En anden måde at styrke revisionsvirksomhedens cybersikkerhed er at anvende cloud-løsninger som for eksempel Caseware Cloud. På den måde outsourcer man cybersikkerheden, fordi den bliver håndteret af udbyderen af løsningen, som har flere ressourcer til at sikre cybersikkerheden, end den enkelte virksomhed kan have. For Casewares vedkommende har vi de seneste 12 måneder fordoblet teamet for informationssikkerhed, og investeringerne i cybersikkerhed er øget med over 400 procent.

Flere niveauer af cybersikkerhed
Når det gælder Caseware Cloud, er der desuden tale om sikkerhed på flere niveauer. Vi anvender Amazon Web Services – verdenens største leverandør af cloud-servicer – som er ansvarlig for cloud-løsningen i sig selv. Ovenpå det fundament står Caseware for cybersikkerheden af de data, som er i ‘skyen’. Og allerøverst bliver de to niveauer toppet med ekstra lag af sikkerhed fra Caseware.

Det kan lyde teknisk – og det er det også – men hvis du vil fordybe dig i Caseware Clouds cybersikkerhed, har vi en artikel om den her i nyhedsbrevet.

Hvis din interesse stopper her, skal du vide, at du kan føle dig tryg ved cybersikkerheden i Caseware Cloud.


 

Få mere viden