Celina Bach-Møller | Administrerende direktør


Fejl. De fleste revisorer afskyr fejl. Det er som at stikke Superman et stykke kryptonit eller servere hvidløgsflute for Dracula. Revisorer er fejlfindere, fejlrettere – ja, måske endda fejlhadere. Derfor genkender mange revisorer splitsekundet af tøven i det sidste museklik, som indberetter regnskabet elektronisk til Erhvervsstyrelsen.

For sæt nu, at der er fejl i regnskabet. Ikke kun fejl, som går igennem og derfor svier lidt i den professionelle stolthed. Nej, fejl, som får regnskabet afvist, så det er nødvendigt at rette, gå bodsgang til bestyrelsen med pennen i hånden og indberette igen.

Kontrollér standardoplysningerne
Den slags bekymringer er snart historie, for i denne måned udruller Caseware en helt ny testfunktionalitet i CW*Regnskab. Den hjælper dig blandt andet med at fange fejl i standardoplysningerne, ligesom du løbende kan kontrollere om tilpasninger – for eksempel indsatte linjer – kan anvendes i indberetningen.

Med andre ord undgår du røde ører ved at trykke på den grå knap. Dertil kommer effektiviseringsgevinsten ved at kunne undvære kontorets kontrolregime.

Færre fejl og øget effektivitet
Den nye testfunktionalitet er det seneste tiltag fra Caseware, som tager revisor ved hånden, minimerer risikoen for fejl og øger effektiviteten. Af andre kan nævnes Digital Signering, som sikrer et effektivt underskriftsflow, og det intuitive design i Casewares cloud-løsninger, hvor ét valg udløser det næste valg.

Jeg håber, at du får gavn og glæde af dem alle i dit arbejde.


 

Få mere viden