Analytics

CaseWareCloud Analytics er vores Data-analyse løsning for CaseWare Cloud.

Analytics gør dig I stand til at køre over 100 tests på dine kunders forretnings og finansdata, således du kan opdage udfordringer og lave solid rapportering med såvel overblik og detaljerede resultater. Analytics testene tjekker for fejl og uregelmæssigheder i engagementet, finder dubletter, vurderer risici, sikrer at kunden overholder standarder og meget mere. Alt sammen med hurtige overblik via de indbyggede dashboards.

Tilpas testene
Du kan tilpasse testene til dine behov ved at sætte filtre og ændre paramentre således, at de passer til de krav, du sætter op omkring engagementet. Rapporterne er tilgængelige som diagrammer mm. og alle rapporter kan gemmes i Clouden eller som en desktop fil.

Kundedata
Det er muligt at loade kundedata fra en række forskellige økonomissystemer og andre relevante systemer - enten ved direkte upload eller gennem det medfølgende Transformer værktøj. Analytics er baseret på Big Data teknologi og kan håndtere meget store datamængder på få sekunder.

Analytics er et nemt, intuitivt og brugervenligt værktøj. Det betyder, at medarbejdere uden specialviden kan køre tests på kundeengagementerne.

Kontakt

Book en online-præsentation

Book en gratis online-præsentation af CaseWare Cloud og find ud af, hvordan din virksomhed kan udnytte de nye muligheder.

Book en tid i kalenderen