Konsulentydelser

Få konsulentbistand

CaseWare-teamet tilbyder konsulentbistand i forbindelse med både den tekniske og den faglige anvendelse af vores løsninger.
 
Konsulentbistanden kan have form af hele eller halve dage, hvor vores dygtige fagkonsulenter og teknikere underviser og giver gode råd til den praktiske anvendelse af systemet. Alt sammen med udgangspunkt i jeres behov og dagligdag.

Teknisk konsulentbistand

Teknisk konsulentbistand retter sig primært mod system- og udviklingsassistance. Det kan eksempelvis være:

  • Installation og opsætning af nye eller opdaterede versioner
  • Systemanvendelse og funktionaliteter
  • Særlige udviklingsønsker og tilpasninger til forskellige modeller

Du og din virksomhed kan få konsulentbistand via TeamViewer, hvor konsulenten får fjernadgang til din eller jeres skærme.

Faglig konsulentbistand

Den faglige konsulentbistand retter sig primært mod konkret faglig sparring i forhold til anvendelsen og løsning af opgaver mv. kombineret med et fagligt brush-up, hvis du og dine kollegaer har et særskilt behov for en specifik hjælp eller assistance. Dette kan bl.a. omfatte:

  • Fagligt brush-up med nye ændringer og kvalitetstiltag
  • Faglig sparring i forhold til opgaveløsningerne

Ovennævnte er blot eksempler og kan tilpasses efter dit og dine kollegaers behov. Konsulentbistanden kan udføres via TeamViewer eller ved besøg på jeres adresse afhængigt af omfanget af bistanden.

Undervisning og brush-up

Vi tilbyder også generel undervisning eller brush-up af vores systemer og moduler. Dette foregår typisk som konsulentdage hos dig og dine kollegaer på jeres adresse, men vi har også mulighed for at samle jer i Odense. Undervisningen tager ofte afsæt i anvendelsen af Caseware-løsningen og omfatter:

  • CW*Regnskab
  • CW*Revision
  • Kvalitetsmanual

Ovennævnte vil ofte være undervisning over to dage, men kan sammensættes efter behov med udvalgte moduler til en dags-undervisning.

Ønsker du konsulentbistand?

Kontakt vores salgsafdeling, hvis du er interesseret i konsulentbistand. Du skal blot fortælle os, hvilken konsulentydelse, du ønsker, og i hvilken form, så klarer vi resten.

Kontakt os