Karrieremuligheder

Se aktuelle stillingsopslag

Cloud Product Specialist

Som Cloud Product Specialist får du mulighed for at gøre en betydelig forskel i den danske regnskabs- og revisionsverden. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der er forpligtet til at levere førsteklasses løsninger, mens du nyder et samarbejdende og støttende arbejdsmiljø.

 

Caseware søger Supporter til kundeserviceteamet

Vil du være vores ansigt ud til brugerne? Vil du være en vigtig faktor i brugernes oplevelse af Caseware? Brænder du for at give service i højeste kvalitet? I Caseware er vi på vej mod clouden og her har du muligheden for at være med til at gøre en forskel.

Læs mere om stillingen og ansøg her

(Pre-)Sales Consultant

Forstår du hurtigt, hvad vores kunders behov er? Kan du lide at holde præsentationer om vores produkter? Så er det dig, vi leder efter!

Vi leder efter en professionel medarbejder, der kan omsætte kundernes behov til passende rådgivning og/eller Caseware-løsninger.

Læs mere og søg stillingen her

Product Owner

Som Product Owner får du mulighed for at gøre en betydelig forskel i den danske regnskabs- og revisionsverden. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der er engageret i at levere førsteklasses løsninger, mens du nyder et samarbejdsvilligt og støttende arbejdsmiljø. 

Læs mere om stillingen og ansøg her