Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik

Når du handler med CaseWare hos FSR – danske revisorer, anvender selskabets websites, tilmelder dig kurser/nyhedsbrev, søger en ledig stilling eller på anden måde er i kontakt med selskabet, kan der ske indsamling af persondata. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os samtykke og desuden selv har givet os oplysningerne.
 

Retsgrundlaget

Vi behandler personoplysninger om dig for at kunne administrere vores kundeforhold eller på baggrund af et samtykke. Du giver samtykket i form af et afkrydsningsfelt på hjemmesiden, når du tilmelder dig kurser eller nyhedsbrev. Det er ikke muligt at undgå at afgive samtykket. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage, men vil medføre, at du ikke længere kan få nyhedsbreve mv. 
 
Vi kan også indsamle personoplysninger om dig ifm. ansættelser, hvor du selv indsender relevant materiale som ansøgning og CV. Her er retsgrundlaget, at der eventuelt skal indgås en ansættelsesaftale, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1 b.
 

Formål med behandlingen

Formålene med behandlingen er:
  • At administrere dit kundeforhold, herunder opkrævning mv
  • At kunne udsende nyhedsbreve og anden information
  • At kunne foretage kundetilfredshedsundersøgelser og andre analyser af relevans for selskabets formål
  • At kunne foretage statistik om vores kunder til brug for forretningsudvikling
  • At kunne rekruttere, ansætte og udbetale løn.
     

Kategorier af modtagere

Persondata kan videregives til eksterne samarbejdspartnere. Disse kan fx bistå selskabet med udarbejdelse af kundetilfredsundersøgelser, analyser, afholdelse af og invitationer til arrangementer, rekruttering eller andre af relevans for selskabets formål.
 
Ansattes oplysninger videregives til de tredjeparter, som er nødvendige for administrationen af ansættelsesforholdet.
 

Overførsel af oplysninger til et tredjeland

Der kan ske overførsel af oplysninger til USA via Microsoft Outlook, Google Forms, mv. Det vil i givet fald kun være almindelige personoplysninger, og vores vurdering er, at Microsofts særlige sikkerhedsforanstaltninger er tilstrækkelige til, at vi ikke behøver at igangsætte yderligere sikkerhedsforanstaltninger.
 

Kategorier af personoplysninger

Vi indsamler kun relevante oplysninger om:
  • Navn
  • Adresse 
  • Postnummer 
  • E-mail
  • Ansættelsessted
  • Jobfunktion
  • Fødselsdato eller CPR-nr.
  • Oplysning om uddannelse(r)
  • Kontonummer
  • Lønforhold
  • Skattekort
  • Eventuelt oplysning om sygdom.
     

Opbevaringsperiode og dine rettigheder

Dine oplysninger opbevares så længe det er relevant. Dvs. så længe du har et aktivt kundeforhold, er tilmeldt nyhedsbrevet, kurser mv., eller så længe det er påkrævet iflg. bogføringsloven samt andre regler.
Du har følgende rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger om dig:
 
Indsigtsret: Du kan kræve at se de personoplysninger, der behandles om dig.
 
Ret til berigtigelse: Du har ret til at få rettet eventuelle urigtige oplysninger.
 
Ret til sletning: Du har ret til at få slettet personoplysninger, som ikke længere er nødvendige for det formål, de er indsamlet til, eller hvor der ikke længere er et lovligt grundlag for at behandle dem.
 
Ret til begrænsning af behandling: Du kan kræve, at behandlingen af personoplysninger begrænses til de formål, der er lovlige, samt at behandlingen bliver suspenderet, mens rigtigheden af oplysningerne bliver undersøgt, eller et retskrav bliver fastlagt.
 
Underretningspligt: Vi skal orientere tredjemænd, hvortil oplysninger måtte være videregivet, om at data skal berigtiges, slettes eller begrænses.
 
Ret til dataportabilitet: Du har ret til at modtage de oplysninger, som du selv har afgivet på et elektronisk medie i et almindelig læsbart format.
 
Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger, hvis behandlingen er baseret på interesseafvejningsreglen. Herefter skal foreningen foretage en ny interesseafvejning.
 
Du kan til enhver tid trække dit samtykke til, at vi må behandle personoplysninger om dig tilbage.
 
Behandlingen kan være et krav og konsekvensen ved ikke at ville afgive personoplysninger kan være, at du ikke kan være kunde, modtage nyhedsbrev, kurser eller blive ansat i selskabet. 
 
Vil du klage, vil vi være glade for at få klagen først, men du har til enhver tid ret til at klage Datatilsynet, www.datatilsynet.dk.
 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
 
Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
 
Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via den e-mail, du har indgivet til os.
 

Links til andre hjemmesider

Vores website indeholder muligvis links til tredjepartswebsites, der kan have privatlivsmeddelelser, som adskiller sig fra vores. Vi er ikke ansvarlige for indsamlingen, behandlingen eller videregivelsen af personlige oplysninger, der indsamles via andre websites.
 
Vi er heller ikke ansvarlige for oplysninger eller indhold på sådanne websites. Links til andre websites angives udelukkende for af hensyn til brugervenlighed. Din brug og søgning på et sådant website er underlagt dette websites egne politikker. Gennemgå privatlivsmeddelelserne, der er offentliggjort på andre websites, som du kan få adgang til via vores website.
 

Cookies

Når du besøger vores website, kan du ved første besøg vælge, hvilke cookies du ønsker sitet, må sætte. Vi skelner mellem nødvendige, statistiske og marketing. De forskellige cookie-typer er beskrevet i oversigten, hvor du vælger, hvilke cookies du vil tillade. Nødvendige cookies kan ikke fravælges, da de er nødvendige for at sitet kan fungere.

Du kan altid ændre dine valg eller se oversigten igen ved at klikke på cookie-ikonet, der er nederst til venstre på alle sider.
 
Nødvendige cookies: Disse cookies er nødvendige for at køre sidens basale funktioner - for eksempel læsning af nyheder og køb af kurser.
 
Statistik og marketing cookies: Vi bruger cookies til at indsamle statistik i forbindelse med visning af data fra sociale medier, eksempelvis Linkedin og til markedsføring.
 
For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.
 
Caseware.dk deler ikke personhenførbare eller anonyme data med tredjepart. Men nogle af de services, der har marketing-cookies på vores sites, deler data med tredjepart.
 
Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smart phone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato.
 

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies.
 

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Du skal dog være opmærksom på, at caseware.dk - og øvrige websites - ikke vil fungere efter hensigten, hvis du helt fravælger cookies. 

Kilde: minecookies.org
 

Så lang tid opbevares cookies 
Cookiens levetid kan variere efter, hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er for eksempel 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.
 
Statistik
CaseWare anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes interaktion med sitet.
 
For at indsamle statistik over brugen af vores website bruger vi cookies for:
  • Google Analytics
  • Google Audience
Google bruger cookies for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket er personhenførbare data. De deler data med tredjepart.
 
Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 
 
Deling af indhold
Vores website bruger cookies til at dele indhold på sociale medier.
 
Der sættes cookies for:
 
  • LinkedIn
Disse cookies indsamler både anonyme data og personhenførbare data, bl.a. IP-adresser, og deler data med tredjepart.
 
Disse cookies gemmer både anonyme data og kan også gemme personhenførbare data. Data deles med tredjepart.
 
 

Dette er CaseWares persondata- og cookiepolitik af den 16. december 2021.