Om betingelserne

Nedenfor ser du en oversigt over Casewares licens- og forretningsbetingelser inddelt under vores to løsninger: Caseware Desktop og Caseware Cloud. Under hver af løsningerne finder du de relevante licens- og forretningsbetingelser, som du kan klikke ind på og læse meget mere om. Derudover kan du også få adgang til information om vores Databehandleraftaler.

Har du spørgsmål, kan du finde kontaktinfo i boksen til højre.

Betingelser Desktop

Caseware Desktop Løsningen

De generelle abonnements- og licensbetingelser for Caseware Desktop Produkterne består af både CWI Denmarks almindelige forretningsbetingelser og licensbetingelser for Caseware International Inc.

CWI Denmarks almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Licensbetingelser for Caseware International Inc.

Læs mere

Privacy Statement

Læs mere
Betingelser Cloud

Caseware Cloud Løsningen

De generelle abonnements- og licensbetingelser for Caseware Cloud Services består af både CWI Denmarks almindelige forretningsbetingelser og Cloud licensbetingelser for Caseware International Inc.

CWI Denmarks almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Privacy Statement

Læs mere

Master Products and Services Agreement (MPSA)

Læs mere


Cloud Service Level Agreement

Læs mere


Caseware Data Processing Agreement (Caseware Internationals databehandleraftale)

Læs mere

Databehandleraftaler

Databehandleraftalen er nødvendig og en forudsætning for, at kunden som Dataansvarlig lever op til deres GDPR-ansvar. Uden en databehandleraftale er det problematisk for Caseware International at hoste kundens cloudløsning, samt for kunden at give CWI Denmarks support adgang til deres kundedata. Dermed bliver det i praksis svært for os at yde den nødvendige support til kundens brug af vores produkter.