Uddannelse i CaseWare med kurser og webinarer
Uddannelse

Vores kurser og webinarer

Deltag på vores webinarer om vores cloud-løsninger og om Caseware desktop-løsningen og bliv opdateret med den nyeste viden inden for vores produkter og løsninger. Du vil også få praktisk information om aktuelle opdateringer, nye features og funktionaliteter.

Er du allerede bruger af Caseware, så har du mulighed for at deltage på vores kurser. Kom helt tæt på forskellige funktioner og lær at arbejde selvstændigt i systemet. Efter en grundig instruktion i Caseware får du mulighed for at løse individuelle opgaver med sparring fra instruktørerne. Kurserne afholdes enten af vores team i kundeservice eller af eksterne undervisere og giver dig en praktisk indkøring i funktioner og processer.

 

Kommende arrangementer

Se aktuelle kurser og webinarer

ERFAtimen 5. september 2023

ERFAtimen giver dig et indblik i vores arbejde med opdateringer, væsentlige ændringer af eksisterende produkter samt nye produkter.   

ERFAtimen afholdes tirsdag den 5. september 2023, kl. 10-11.

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

Digital Signering - webinar den 31. maj

Deltag i vores webinar onsdag den 31. maj og bliv klogere på vores nye produkt Digital Signering, som er lavet i samarbejde med Penneo. 

Vores nye løsning sørger for, at du hurtigt og sikkert kan underskrive dokumenter. Løsningen giver dig blandt andet mulighed for at få de rette underskrifter på det rigtige tidspunkt.

Læs mere og tilmeld dig her.


 

Afholdte webinarer

Se optagelser

An error has occured. See log for information.

Få besked om kommende webinarer

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du automatisk information om kommende webinarer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet