Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


I Caseware er det vigtigt for os at passe godt på dine data. Dette ses i vores struktur vedrørende vores cloud platform – både når den bruges som ren cloud produkt og som hybrid løsning i kombination med Working Papers. Vores platform er først og fremmest hosted af Amazon’s AWS. De er ansvarlige for, at serveren er kørende, og at sikkerheden hertil er i top. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at løsningen er i drifts- og sikkerhedsmæssigt bedste stand, så vi kan give dig ro i maven.

Sådan sikrer vi dine data
Caseware Cloud gennemgår løbende uafhængige sikkerhedsrevisioner for at forstærke vores forpligtelse til datasikkerhed, privatlivs- og overholdelseskontrol. Uafhængige revisorer undersøger hele vores Information Security Management System (ISMS) for at verificere vores serviceleverance, drift og administration af Caseware Cloud-platformen for at sikre, at den er i overensstemmelse med industristandarder. Disse certificeringer demonstrerer Caseware Clouds internationale forpligtelse til sikkerhed og kvalitet.

ISO 27001:2013
Den uafhængige revisionsvirksomhed, Control Case International, bekræfter, at Caseware Cloud opfylder kravene i ISO 27001, og at dets ISMS er i overensstemmelse med bedste praksis. Denne certificering er uafhængig af Amazon Web Services (AWS), som har sin egen  ISO 27001-certificering  for sine datacentre, infrastruktur og drift. ISO 27001:2013 er en bredt anerkendt international standard, der stiller krav til, hvordan et ISMS identificerer, analyserer og adresserer informationsrisici, og hvordan organisationen er på forkant med ændringer i trusler og afbøder deres mulige forretningsmæssige konsekvenser. 

SOC 2® Type 1 and Type 2
AICPA, verdenens største medlemsforening, der repræsenterer revisionsbranchen, bekræfter, at Caseware Cloud ISMS opfylder Trust Services Criteria for SOC 2®.

AICPA SOC 2®  for serviceorganisationer er undersøgelsesopgaver udført af en servicerevisor. Disse rapporter fokuserer på en eller flere Trust Services-kategorier – sikkerhed, tilgængelighed, behandlingsintegritet, fortrolighed eller privatliv ved hjælp af forud definerede kriterier.

Hvordan navigerer Caseware i trusselslandskabet?
Caseware investerer og øger fortsat vores kapaciteter i informationsikkerhedsrummet. Over de seneste 12 måneder har vi fordoblet teamet for informationsikkerhed, og vores cybersikkerhedsinvesteringer er steget med over 400 procent.

Vil du dykke mere ned i, hvordan vi passer på dine data, så kig her.


 

Få mere viden