Caseware-teamet


Mange virksomheder vil snart ikke kunne undgå det: bæredygtighedsrapportering. Men hvordan griber man det an? Hvad skal der stå i sådan en rapport? Hvor får jeg disse oplysninger fra? Heldigvis kommer Caseware snart med software til bæredygtighedsrapportering. Du kan være sikker på, at din rapportering vil være af høj kvalitet og opfylde alle kravene i ESRS'erne (European Sustainability Reporting Standards), som er de europæiske standarder for bæredygtighedsrapportering.
 

Udfordringer med bæredygtighedsrapportering
Store virksomheder ved, at bæredygtighedsrapportering bliver stadig vigtigere, men kæmper med implementeringen og dataindsamling. Jeffrey Meijerink, Corporate Sales Manager, ser dette afspejlet hos sine kunder. "ESG-verdenen er ny, stor og ofte stadig uklar og usikker. Virksomheder stiller spørgsmål som: Hvilke oplysninger har vi brug for at indsamle? Hvor får vi disse oplysninger fra? Kan vi stole på dem? Hvordan dokumenterer vi dem? "Hvordan får vi det præsenteret i en XBRL-rapport?"
 

Trin-for-trin vejledning
Mens andre produkter udelukkende fokuserer på den endelige rapport, guider Casewares ESG-app dig gennem hele processen. Det handler ikke kun om performance, men først og fremmest om at opnå indsigt. Gennem målrettede spørgsmål og procedurer bliver du guidet gennem processen for indsamling og rapportering af ESG-data. Først og fremmest hjælpes du til at identificere, hvilke ESG-emner der er væsentlige i din organisation. Hvis de analyserede ESG-emner er væsentlige, for eksempel vandforurening, får du målrettede spørgsmål og procedurer til at identificere og kortlægge disse emner. Du bliver guidet trin for trin til at nå frem til en komplet og præcis rapport. Hvordan skal jeg beregne dette? Eller behøver jeg slet ikke at beregne det? Er denne del af rapporten relevant for min organisation? Casewares ESG-app guider dig gennem alle disse spørgsmål. I øvrigt er den nye ESG-app cloud-baseret, så du kan bruge den på enhver enhed, uanset hvor du er.
 

Samarbejde med Caseware Tyskland
Takket være vores tætte samarbejde med Caseware Tyskland kan vi snart introducere ESG-appen i Danmark. Caseware Tyskland har gjort en stor indsats for at udvikle en robust app til bæredygtighedsrapportering, som snart vil være tilgængelig på det danske marked. Appen er kendt for sin pålidelighed, og vi kan stole på den tyske punktlighed, som vi kender fra vores sydlige naboer.
 

Stol på Casewares kvalitet
Med mere end 30 års erfaring inden for finansiel rapportering har Caseware opbygget et solidt omdømme. Pålidelighed og kvalitet er altafgørende. Når du udarbejder regnskaber med Caseware, kan du regne med, at reglerne overholdes. Det samme gælder for bæredygtighedsrapportering. Med et stærkt fokus på overholdelse af love og regler giver Caseware et solidt grundlag for bæredygtighedsrapportering. Så ingen stress, med Caseware kan du komme i gang med bæredygtighedsrapportering med ro i sindet.

ESG-app vil snart være tilgængelig

Der arbejdes på at oversætte ESG-app'en fra tysk til engelsk. Det betyder at appen snart vil være tilgængelig for vores danske kunder - på engelsk. 

Vil du vide mere om ESG-appen, så læs mere her

 


 

Få mere viden