Opstilling og udarbejdelse af årsrapporter er en kernekompetence hos revisorer. Som virksomhedernes foretrukne rådgiver er det vigtigt, at du som revisor kan hjælpe dine kunder med at udarbejde en årsrapport, der overholder lovgivningens krav. 

Med Cloud Regnskab importerer du virksomhedens råbalance i Cloud Regnskab, mapper konti op og herefter opstiller Cloud Regnskab automatisk et årsregnskab, der overholder lovgivningens minimumskrav. Effektivitet og høj kvalitet med få klik.  

Med regnskabsudarbejdelse i clouden kan du og dine kolleger arbejde på samme kunde på samme tid uden besværet og risikoen for tab af data ved at skulle downloade filer og synkronisere forskellige udgaver af regnskabet. I arbejder alle på samme tid i samme engagement. Effektivt og sikkert.   

Så let er det

Første år:

+ Indlæs og opmap råbalancen

+  Svar på spørgsmål om virksomheden

+  Vælg erklæringstype samt eventuelle modifikationer

=    Årsrapport klar til din kunde


Andet år:

+  Årsrul og accepter / afvis det årsrullede

+  Indlæs råbalancen og opmap kun nye konti

=   Årsrapport klar til din kunde 

 

Cloud Regnskab viser vejen

"At tiltrække og fastholde de rigtige talenter kan være en stor udfordring. Cloud Regnskab er et digitalt værktøj, der viser vejen for fremtidens revisorsoftware. Cloud Regnskab automatiserer de manuelle processer og giver din revisionsvirksomhed mulighed for at fokusere på at rådgive og udvikle dine kunder. Nye talenter kræver ny teknologi." 

 

                             
 

                                          

Reducer spildtid 
Når du arbejder i Caseware Cloud, kan du og dine kolleger arbejde på den seneste version af et givent engagement hele tiden. I skal ikke downloade en lokal kopi, som senere skal uploades og synkroniseres med andre versioner. Med Cloud Regnskab kan alle arbejde samtidig på samme kunde.

Når du har indlæst og opmappet kontoplanen, opstiller Cloud Regnskab automatisk en årsrapport, der overholder lovgivningens krav. Årsrapporten tilpasses nemt den enkelte kunde, hvor du bliver ledt intuitivt igennem en række spørgsmål.

Årsrulning er en selvfølge
Når du første gang har tilpasset årsrapporten til den enkelte kunde, er du kun et klik fra at kunne årsrulle alle tilpasninger til næste regnskabsår. Hvis der ingen eller kun få ændringer er til året efter, rettes årsrulningen let til som en del af den nemme proces med årsrul.  

 

Med Cloud Regnskab går du ikke på kompromis med kvaliteten af ​​årsrapporten. Du overholder altid gældende regler og de lovmæssige minimumskrav for en årsrapport for klasse B-virksomheder. Det er endog muligt at foretage visse tilvalg for regnskabsklasse C.

Når råbalancen er indlæst og opmappet, opstiller Cloud Regnskab automatisk årsregnskabet ud fra de indlæste data, og medtager relevante noter, ledelsesberetning og -påtegning. Voila, så er årsrapporten udarbejdet, og du mangler kun de kundespecifikke tilpasninger.

Endvidere har du mulighed for at tilvælge et specifikationshæfte. Ud fra de data, der er indlæst i Cloud Regnskab, er det muligt at tilvælge de poster, der skal specificeres i specifikationshæftet. Valgmulighederne er afgrænset til det indlæste datasæt, hvilket effektiviserer dit arbejde. 

Fordele med Cloud Regnskab

Online
Du udfører alle opgaverne i Caseware Cloud, som er tilgængelig når som helst og hvor som helst

Nemt samarbejde
Rådgivning og sparring med kolleger har aldrig været nemmere.

Fokuseret
Cloud Regnskab opstiller automatisk årsregnskab ud fra de indlæste data 

Effektivt
Arbejd smart og effektivt, og slip for gentagende handlinger du allerede har udført.

Caseware Support
Kun en telefonopringning eller mail væk.

Hør mere om Cloud Regnskab

Kontakt: Ivan Terkelsen, Sales Manager

Telefon: +45 5364 5720

Mail: ivan.terkelsen@caseware.com

 

    

  Klik, på billederne for at se faktaarket i fuld størrelse.