Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


Signering direkte fra Caseware har længe været en ønsket funktionalitet. Vi har sidste år frigivet en løsning i samarbejde med Penneo og er nu klar med en opdatering, hvor flows er optimeret, og løsningen er endnu skarpere. Med få klik er alt dit arbejde fra Caseware hos din kunde klar til signering. 

De automatiske flows
Sammen med Penneo og en række revisionshuse har vi udarbejdet og optimeret to signeringsflows, så disse kan opsættes og klargøres automatisk fra Caseware. I flowet signeres flere dokumenter af de nødvendige personer – og det er selvfølgelig muligt at tilpasse dem til den enkelte kunde.

Med tre klik er alt klar til afsendelse. Du skal blot navngive forsendelsen og ellers vente på, at dokumenterne er signeret og klar til indberetning.

Egne flows
Har du dine egne flows opsat i Penneo, kan du selvfølgelig også se og gøre brug af disse; du skal dog selv definere dokumenter samt underskrivere hertil – det hele kan vælges og indhentes direkte fra Caseware. Du sparer stadig tid med vores løsning, men dog uden automatisering fra vores flows.

Vil du vide mere?

Løsningen udbydes af Penneo – Er du interesseret i at høre mere om dette, er du velkommen til at kontakte dem.

Du kan også læse mere om Digital Signering her. 


 

Få mere viden