Asbjørn Riise, salgschef


Caseware i Danmark er – som du nok ved – nu blevet medlem af Caseware familien i hele verdenen. Det betyder, at vi får mulighed for at trække på viden fra andre lande, hvor Caseware har meget store organisationer og erfaringer, som de villigt deler ud af.

I sidste uge havde vi således besøg af Joost Ekkelboom, som er direktør for Caseware i Nederlandene og  kommerciel direktør for Caseware i Europa samt Simon Warren, som er direktør for Caseware i England og Irland samt kommerciel direktør for Caseware i Mellemøsten.

Både Nederlandende og England er længere fremme i deres brug af Cloud, og det var derfor en stor inspiration at høre, hvordan man i de lande er lykkedes med at få god fart på en styret og ordentlig transition mod et softwaremiljø, hvor man beholder sine modeller i Caseware Desktop – og samtidig drager fordel af de ekstra muligheder, som Caseware Cloud giver. Denne løsning, hvor man benytter sin eksisterende Caseware pakke og tilføjer nye muligheder med Cloud, kalder vi en hybrid løsning.

Hvad består en hybrid løsning så af – og hvordan kan jeg drage fordel af det?

Med en hybrid løsning forbliver alle i den nuværende og velfungerende caseware løsning. De metoder, du kender til dokumentation af arbejdet med erklæringer samt udarbejdelse af årsrapporter, forbliver fuldstændig uændret! Den eneste forskel for den normale bruger vil være, at caseware filerne bliver opbevaret af Caseware i skyen – nærmere bestemt Irland. Det betyder, at flere medarbejdere kan arbejde på den samme kundesag, og at kun ændringer bliver flyttet fra den lokale PC til skymiljøet.

Fordele ved filer i skyen

Fordelen ved at få filerne i skymiljøet er, at man så kan få glæde af de muligheder, som ligger i Caseware Cloud. Disse fordele, som udvider mulighederne i Caseware, er blandt andet en mulighed for på en meget sikker vis at dele dokumenter og viden med kunderne, som kan bruges direkte i dokumentationsarbejdet i din normale Caseware desktop fil. Det er også en mulighed for at se alle kunder i én eller flere lister, som du selv kan bygge, og det giver mulighed for at samle information på tværs af kunderne om, hvor langt I er med det enkelte engagement – samlet i en oversigt på alle kunder.

Vil du vide mere?

I en række artikler vil vi bruge tid på at belyse disse fordele mere i detaljer – ligesom vi selvfølgelig gerne stiller op til en gennemgang af den udvidede funktionalitet, hvis vi med denne lille appetitvækker har pirret din nysgerrighed. Ring til salg på telefon +45 88 74 81 11 eller skriv til salg.dk@caseware.com, for at høre nærmere.


 

Få mere viden