Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


Tip nr. 1 – Back to basics: Lagringskapacitet
Sørg for, at der er tilstrækkelig lagringskapacitet på det sted, hvor du gemmer dine Caseware-filer. Som udgangspunkt gemmes alle Caseware-filer på det lokale C-drev på din computer. Hvis du arbejder fra et andet netværk, skal du dog også sikre dig, at der er tilstrækkelig lagringskapacitet det pågældende sted. Dette er relativt nemt at kontrollere ved at navigere til Windows Explorer, klikke på denne PC og kontrollere den ledige plads på C-drevet og/eller netværksdrevet.

 Tip nr. 2 – Det er bedst at arbejde lokalt
Dette er en af de mest almindelige årsager til forsinkelse i Caseware-ydelsen. Caseware working papers fungerer bedst, når filerne er placeret på det lokale drev (på din personlige computer). Få en lokal kopi for at opnå bedre ydeevne. Arbejder du på en fil fra et delt netværkdrev, skal du bruge funktionen: Kundeidskrivning for at få en kopi af filen på dit lokale drev. Når du har afsluttet dit arbejde, skal du sørge for at tjekke kopien ud igen ved brug af funktionen: Kundeidskrivning Denne funktion giver dig mulighed for at logge en kopi af hele Caseware-filen ud til en lokal placering og efterlade en skrivebeskyttet kopi på netværksdrevet. Igen er det afgørende for at reducere forsinkelsen, at du har tilstrækkelig plads på dit C-drev. (se punkt 1, ovenfor)

Tip nr. 3 – Følg med i opdateringer
Forældede Caseware-filer kan føre til en langsommere ydeevne for softwaren og Caseware-filen generelt set. Opdater disse filer i forbindelse med hver release for at forbedre deres funktionalitet samt sikre at alt relevant indhold er opdateret. På denne måde sikre du, at indholdet og funktionerne i din Caseware-fil forbliver i tip-top stand.

Tip nr. 4 – Korte filnavneveje: Lange filnavne anbefales ikke
Det er vigtigt at holde caseware-filernes filnavne så korte som muligt og kun bruge tegnene a-z, underscore og tal for at forbedre filens ydeevne, hvorved risikoen for at overskride Microsofts tegngrænse for stier reduceres. (filer som for eksempel en pdf-fil, som man vil lægge ind i caseware-filen, skal også overholde dette).

Tip nr. 5 – Udelukkelser fra antivirus: Konstante kontrolprocesser forårsager forsinkelser
Der kan være en forsinkelse i Caseware-ydelsen på grund af din antivirussoftware, der forhindrer effektiv funktionalitet. Hvis du oplever problemer med ydeevnen i Caseware, skal du sikre dig, at de filudvidelser og eksekverbare filer, der er anført i dette dokument, er blevet udelukket fra antivirusprogrammet.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Få mere viden