Asbjørn Riise | Salgschef


Lægård Revision: Fokus på udvikling! Få en vækstorienteret revisor, der kombinerer de velkendte revisordiscipliner med specialistviden om virksomheders udvikling og den nyeste teknologi.

Statementet møder dig som det første på Lægård Revisions hjemmeside, og det stemmer overens med virkeligheden hos revisionsvirksomheden, som blev startet af statsautoriseret revisor, Kurt Lægård, for 28 år siden, og som i dag har 19 medarbejdere på hovedkontoret på Østerbro i København og kontoret på Stevns.

“Vi har kunder i alle størrelser og brancher. Gennem årene har vi hjulpet en del iværksættere, som er blevet til vækstvirksomheder. Det er spændende at være med på deres rejse, for de er progressive og vil tale bæredygtig rapportering, ligesom de forestiller sig, at transaktioner af bogføringen af årsregnskaber kan køre igennem ligesom beløb i MobilePay. Det er jo sin sag at leve op til i en tid, hvor alt skal kontrolleres,” siger Kurt Lægård.

Caseware er blevet branchestandard
Således har kunderne en forventning om, at Lægård Revision anvender ny teknologi, og det er da også noget, som revisionsvirksomheden har fokus på. Diverse it-løsninger har løbende helt eller delvist forladt desktops og lokale servere til fordel for nye cloud- og hybridløsninger. Senest er turen kommet til kvalitetsstyringssystemet, hvor Lægård har valgt Casewares hybridløsning. 

“Caseware har udviklet sig til at være branchestandard. Vi har ventet på en løsning med kritisk masse, så den er fremtidssikker. Og vi ville have en løsning med cloud, så vi ikke skal bekymre os om drift, integrationer, systemopdateringer og opdateringer i forbindelse med ny lovgivning. Det har Caseware styr på, så vi kan fokusere på vores kunder og vores arbejde,” siger Kurt Lægård og tilføjer, at timingen også var god, fordi Lægård Revision har en række nye kunder, som alligevel skulle oprettes, hvilket er betydeligt hurtigere at gøre i Casewares løsning.

 

Fleksibilitet og stabilitet
Han ser også en værdi i Casewares løsning med hensyn til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.
“Det er et plus, at vi kan tilbyde folk at arbejde med en velkendt løsning, og det gør onboardingen hurtigere. Samtidig giver cloud-løsningen den fleksibilitet, som især vores yngre medarbejdere ser som naturlig i dag. Muligheden for at arbejde, hvor og hvornår man vil og være flere om en kunde samtidig,” siger Kurt Lægård og fortsætter:

“I den sammenhæng er det også vigtigt for os, at Casewares hybridløsning er driftsikker og hurtig. Det nytter jo ikke, at en medarbejder har planlagt tre timers hjemmearbejde en aften, og så er løsningen nede. Det er ligeledes vores erfaring, at det generelt er hurtigt at hente de data, man skal arbejde med, og at det ikke kræver en kraftig internetforbindelse, hvilket man jo for eksempel ikke kan regne med, når man arbejder hos kunderne.”

Anvender hybridløsningens kundeliste
Apropos kunder har Lægård Revision glæde af den kundeliste, som er en del af Casewares hybridløsning, og som samler alle filer, informationer og historik på en kunde ét sted. Men da Lægård Revision stadig er i gang med at indfase løsningen, er der også funktioner, som medarbejderne endnu ikke anvender. Det gælder eksempelvis muligheden for sikker og struktureret onlinekommunikation med kunderne.

“Kunderne skal vænne sig til, at det ikke er al kommunikation, som foregår via email, men det vil sikre, at vi får det hele med. Som bekendt kan det være et stort arbejde at sørge for, at alt er tilgængeligt, når man skal bruge det,” siger Kurt Lægård.

Lægård Revisions hybridløsning

Lægård Revision har en hybridløsning, hvor desktopprodukterne kombineres med en cloud-løsning. De anvender følgende produkter og services:

CW*Regnskab
CW*Revision
CW*Basic SmartSync
Kvalitetsmanual
Indsendelsesservice. 

Kurt Lægård

  Kurt Lægård

  Statsautoriseret revisor

  Indehaver af Lægård Revision,
  Statsautoriseret revisionsfirma


 

Få mere viden