Odense eller København, Danmark Kommerciel - Salg /Fuldtid - Fast /Hybrid

Forstår du hurtigt, hvad vores kunders behov er? Kan du lide at holde præsentationer om vores produkter? Så er det dig, vi leder efter.

Hvem vi er på udkig efter?
Vi leder efter en professionel medarbejder, der kan omsætte vores kunders behov til passende rådgivning og/eller Caseware-løsninger. 

Det er ikke noget problem for dig at finde frem til kundens spørgsmål og se krav og behov, og du ved, hvordan du skal kommunikere dem til den interne organisation. Du forbereder og vedligeholder den korrekte dokumentation med det samme.

Du ser flaskehalse som mulige forbedringspunkter og handler i overensstemmelse hermed over for interne og eksterne interessenter. Du tøver ikke med at uddanne dine kolleger i vores software. Du inspirerer vores salgskolleger til at sælge produkterne korrekt til kunden. Derudover nyder du at holde dig informeret om markedet og den faglige udvikling, og du anvender dette i dit arbejde.

Dine væsentlige opgaver:
Dine daglige aktiviteter foregår både i organisationen og ude hos kunderne. Derfor er ingen dage ens. Den ene dag har du travlt med at dele viden med dine kolleger om vores software, den næste dag opdager du en flaskehals og forvandler den til en produkt- og porteføljeforbedring.


Vi forventer:

⭐ Du har en relevant uddannelse på bachelorniveau

⭐ Du har flere års erhvervserfaring som salgskonsulent.

⭐ Du har et indgående kendskab til regnskabsprocesser og handel.

⭐ Dit kendskab til Caseware-produkter er en fordel.

⭐ Du har en forkærlighed for regnskab og IT.

⭐ Du er ivrig efter at lære, vise initiativ, se og gribe muligheder.

⭐ Du er selvstændig, men du nærmer dig din kollega med lethed.

⭐ Du har gode evner til at løse problemer;

⭐ Du behersker det danske og engelske sprog til perfektion ;

⭐ Du er til rådighed mindst 32 timer om ugen.

 

Om Caseware

Casewares banebrydende softwareprodukter er omhyggeligt designet til revisionsfirmaer og virksomheder. Vores teams samarbejder løbende, innoverer og bygger videre på vores eksisterende produktportefølje. Med en kundefokuseret tankegang bygger vi teknologi, der former, hvordan fremtiden for revision, finansiel rapportering og finansiel dataanalyse vil se ud.

Med en nylig strategisk investering fra Hg Capital i 2020 er Caseware nu i sin næste store vækstfase, hvor vi fordobler de mennesker og produkter, der har gjort Caseware så succesfuld til dato.

En af Casewares kerneværdier er Many Voices, One Team, og med det i tankerne er vi dedikerede til at opbygge teams, der er lige så forskellige som vores kunder, på en retfærdig og inkluderende måde. Vi byder kandidater med alle baggrunde velkommen og opfordrer dem til at søge. Hvis du har brug for tilpasninger eller har spørgsmål på noget tidspunkt under ansøgnings- eller interviewprocessen, bedes du sende en e-mail til vores People Operations-team på careers@caseware.com.

Alle kandidater, der får tilbudt en stilling, skal gennemføre et baggrundstjek gennem Certn.co, som typisk omfatter en identitetsverifikation og et tjek af straffeattesten. Ledere og Senior Managers vil også gennemgå et Soft Credit Check.

Del til: