Celina Bach-Møller | administrerende direktør


Man er stærkere, når man løfter i flok. Den gamle talemåde er sigende for den udvikling, der sker i Caseware. Det er nu et par år siden, at Caseware Danmark blev overdraget fra FSR – danske revisorer til Caseware International, og siden har der været tilsvarende opkøb i Nederlandene og Tyskland.

‘One Caseware’ hedder strategien, hvor distributører er blevet til datterselskaber for at skabe momentum i revisorbranchens transformation ved hjælp af internationale løsninger med solide nationale aftryk.

Positivt for de danske kunder

Som et led i den konsolidering indgår Caseware Danmark nu i en europæisk ledelsesstruktur, og ifølge Joost Ekkelboom, Head of Commercial Caseware Europe, er det en positiv udvikling for Casewares danske kunder.

”Caseware er gået fra at tænke globalt og agere lokalt til i højere grad at tænke globalt og agere regionalt. Der kommer flere og flere standarder som for eksempel iXBRL i Europa, og derfor er det relevant at udvikle løsninger til en specifik region som Europa,” forklarer Joost Ekkelboom.

Fælles ESG-løsning
En anden fordel ved at være én stor europæisk familie er hurtigere adgang til nye løsninger. Her er Casewares app til ESG-rapportering et godt eksempel.

”Hvis hvert land udvikler sin løsning, har vi flere løsninger, der gør det samme, men som ikke er ens. Det, vi gør nu, er at udvikle én samlet løsning for hele det europæiske marked. Den bliver oversat til dansk, hollandsk eller fransk, men lovgivningen er europæisk. På den måde har alle fordel af at bruge den specifikke app,” siger Joost Ekkelboom.

70 procent fra desktop til cloud
Ifølge den nye ansvarlige for Caseware Danmark kan de danske kunder også se frem til et stærkere fokus på cloud-løsninger. Det handler ikke kun om at løfte i flok – det handler også om at løfte hinanden.

”Der er forskel på, hvor langt de forskellige lande er med cloud. I Nederlandene har vi en strategi om, at 70 procent af de eksisterende kunder på desktop skal flyttes til cloud inden for to til tre år. Vi kan tænke os at gøre det samme i Danmark,” siger Joost Ekkelboom.

Stærkt dansk team
Ambitionerne for de danske kunder forudsætter en stærk lokal forankring, og den kan de regne med, understreger Joost Ekkelboom.

”Vi har fortsat et stærkt team i Danmark til at supportere brugerne, og jeg forventer, at det team bliver udbygget, i takt med at nye danske kunder vælger Caseware.”


 

Få mere viden