Celina Bach-Møller | Administrerende direktør


 

Mange revisionsfirmaer har overblikket over fremdriften på kundeopgaverne manuelt i Excel eller i et andet værktøj, der ikke 100 procent er egnet til det. Det kan betyde fejlbehæftede, ufuldstændige og ikke opdaterede oplysninger. Det ønsker Caseware at ændre med Monitor. Vi har nu lanceret Monitor i clouden, som giver jer et hurtigt og opdateret overblik over, hvor I er i udarbejdelsen af regnskaberne; både for den enkelte kunde, for kundeportefølje og samlet for firmaet.

En integreret del af Caseware Hybrid Cloud
Monitor er en integreret del af Caseware Hybrid Cloud. Det betyder, at du fortsat arbejder med de velkendte og velfungerende desktopprodukter til regnskabsudarbejdelse og kvalitetssikring – men filerne ligger i cloud, og dine handlinger, som er udført og godkendt, bliver løbende opdateret i Monitor, for eksempel opgaveaccept, planlægningsnotat, revision med videre.

Monitor holder automatisk styr på status på filerne, og revisor kan øjeblikkeligt se, hvor langt teamet er i processen. Det er uanset, om der filtreres på regnskabsår, kundenavn eller andet. Nedenfor er et eksempel på det overblik, som Monitor giver med udgangspunkt i CW*Revision.


Dine fordele med Monitor:
•  Automatisk overblik, der altid er opdateret
• Status for alle dine opgaver på et øjeblik
• Detaljeret information per opgave med et enkelt klik
• Omfattende filtrerings- og sorteringsmuligheder
• Tilgængelighed på enhver enhed

Hos Caseware har vi besluttet, at Monitor automatisk følger med, når du tegner abonnement på Caseware Cloud og starter op med Step 1, hvor du uploader desktopfilerne i cloudmiljøet.

Vil du vide mere?

Kontakt salg på telefon: +45 88 74 81 11
eller på mail: salg.dk@caseware.com for at være blandt de første, som får fordele af løsningen.


 

Få mere viden