Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


 

Finansielle indtægter
Ligesom sidste år ses en tendens til, at man ikke får bygget noten for finansielle indtægter ind, og dette vil i nogle tilfælde give en difference i regnskabet. Selve specificeringen af kundens finansielle indtægter, som kan ske både i note og i resultatopgørelsen, styres fra noten, og derfor skal den bygges ind i regnskabet. Ønskes den ikke brugt, kan mappen blot lukkes, så noten skjules. 

Så har du en difference i dit regnskab, som du ikke umiddelbart kan genkende, så start med at kigge på de finansielle indtægter.

Visning af yderligere handlinger – revisionsopgaver
I løbet af sæsonen er vi blevet bekendt med en fejl i handlingsdokumenterne i CW*Revision, hvor yderligere handlinger ved høj og betydelig risiko ikke fremkom. Dette er blevet rettet i forbindelse med en Hotfix frigivet tilbage i januar måned. Oplever du fejlen, mangler du derfor en opdatering. Opdatering kræver ikke, at modellerne opdateres, da rettelsen automatisk slår igennem, når der arbejdes i dokumenterne.

Bestyrelsen i ledelseserklæring – specifikationshæftet
En udfordring, der kan opleves i CW*Regnskab, er visningen i ledelsesberetningen i specifikationshæftet. Her kan det opleves, at bestyrelsen fremkommer, til trods for at der ingen medlemmer er. Denne fejl er gældende i regnskaber, hvis virksomhedens stiftelsesdato er nyere end 1. marts 2010.

For at få dette problem løst, skal jeres superbruger kontakte supporten, som kan lave tilretningen i jeres installation.

Vi sidder klar til at hjælpe jer

Supporten sidder som altid klar til at hjælpe mandag til fredag kl. 8.00 til 16.00. Har du spørgsmål, så giv et kald, så guider vi dig sikkert videre. Du kan med fordel gøre en TeamViewer klar, inden du ringer, så hjælper vi dig videre. Du finder en TeamViewer på vores supportside.

Du kan også kontakte os på mailen: support.dk@caseware.com, hvor vi svarer på forespørgsler så hurtigt som muligt.


 

Få mere viden