Celina Bach-Møller | Administrerende direktør 


PBC-listen bliver opdateret med ny funktionalitet på henholdsvis bruger- og firmaniveau samt nyt layout. 

Glæd dig til vores lancering senere i denne måned. 

1. Centraliserede forespørgsler

Organisering er nøgleordet i kundesamarbejdet. Hvis dine dokumenter eller forespørgsler til kunder er spredt ud over din server eller mailboks, bliver arbejdsworkflowet langsommere og fører til både frustrerede revisorer og kunder.

Med Casewares PBC-liste sker forespørgslerne centralt via clouden, der er understøttet af sikker kryptering, så følsomme dokumenter kan sendes, modtages, organiseres og opbevares uden nysgerrige blikke. Det vil også booste dit arbejdsflow, da du ved præcis, hvor du skal finde de dokumenter, du har brug for. Ikke mere spild af tid på at søge efter de rigtige dokumenter.

2. Fleksibelt indhold og arkivering

Ingen skabelon fungerer for alle. Dine opgaver kan variere fra kunde til kunde. Derfor tilbyder vi i PBC-listen mulighed for:

At du på den enkelte kunde kan tilpasse de eksisterende forespørgsler eller oprette nye efter behov. At du samlet for hele revisionsfirmaet kan tilpasse de eksisterende forespørgsler eller oprette nye, som bliver tilgængelige for alle medarbejdere i jeres firma.

Du har flere skabeloner at vælge imellem, så du behøver ikke at starte fra nul, og de er fleksible, hvilket giver dig frihed til at tilgodese både dine egne og kundens behov. Som en del af tilpasningen kan du også bestemme, hvor dokumentet skal arkiveres enten på kunden i clouden eller i et Desktop-engagement.

 

3. Sikre overblik

Timing er afgørende for revisorer i en presset hverdag. Det kan være svært at bevare overblikket – især når der skal laves mere end én forespørgsel. Den gode nyhed er, at med Caseware kan du holde overblikket, se hvem der har sendt hvad ind, og efter behov sende en påmindelse til kunden.

Også kunden har et centralt overblik over de dokumenter m.m., der skal sendes til revisor. Herudover kan kunden se, om der er spørgsmål fra revisor, eller om nogle dokumenter ikke er sendt.

Kort om PBC-listen

PBC-listen er en cloud-baseret løsning, der gør det hurtigt og nemt at dele informationer med kunden. Appen indeholder udover alle de forespørgsler, som du skal bruge i forbindelse med en revision, også mulighed for at tilpasse og lave egne forespørgsler eksempelvis i forbindelse med et ejerskifte. Med PBC-listen er:

Alle informationer samlet ét sted
Dokumenter m.m. tilgængelige for både kunden og de relevante kollegaer på kontoret
Det er let at tilpasse eksisterende spørgsmål eller lave dine egne forespørgsler enten på kunde eller firmaniveau
Udvekslingen af dokumenter er sikker
Caseware står for opbevaring og backup.

Læs mere om Casewares PBC-liste her.


 

Få mere viden