Joost Ekkelboom | Head of Commercial Caseware Europe


Foråret bringer ikke kun sol, varme og spirende planter. Det kan også bringe gode nyheder. Således har vi her i april-nyhedsbrevet samlet en lille buket af gode nyheder til dig.

For det første er jeg glad for at kunne præsentere Caseware Danmarks nye Sales Manager, Ivan Terkelsen. Det vil sige – det klarer han fint selv i en artikel, hvor han fortæller om sit fokus på Caseware-kundernes forretning og strategi. Og lidt om sin passion for jagt.

En anden god nyhed er, at tredje version Cloud Regnskab blev sendt ud til brugerne i starten af måneden. Og vi kan afsløre, at med den seneste version er de første brugere nu begyndt at opstille årsrapporter i Cloud Regnskab.

Tine Bünger, Product Manager, Assurance, introducerer dig til de nye features i Cloud Regnskab, ligesom hun også løfter sløret for, hvad kommende versioner vil byde på.

Om den sidste nyhed har torne eller ej, vil jeg lade være op til dig som læser at vurdere. Vi har besluttet, at nyhedsbrevets indhold sagtens kan stå alene fremover. Jeg forsvinder ikke, men det gør ‘månedens kommentar’.

God læselyst med nyhedsbrevet både nu og fremover.


 

Få mere viden