Caseware-teamet 


Titlen er Sales Manager, men Ivan Terkelsen, Caseware Danmarks nye salgschef, har flere fokuspunkter.

“For det første vil jeg række ud til Caseware Danmarks eksisterende kunder for at flage, at jeg er ny mand på posten, og for at høre, hvilke behov de har. Om der for eksempel er services fra Caseware, som de ikke har i dag, og som de kan have glæde af. Ikke mindst Caseware Cloud. Altså en rolle som Projektleder/Key Account Manager,” siger Ivan og fortsætter:

“Dernæst vil jeg selvfølgelig se på, hvilke nye kunder der kan få glæde af Caseware. Selvom Caseware er markedsledende i revisionsbranchen, er der stadig potentiale for flere kunder, ligesom flere store virksomheder kan have gavn af Caseware.

Fokus på forretning og strategi
Ivan beskriver sin stil som “udpræget dialogbaseret og med fokus på kundens forretning”.

“Jeg er ikke tekniker, men har en god forretningsforståelse. Min tilgang til kundedialogen er det strategiske: Hvor vil I gerne have, at jeres forretning skal være om tre år, og hvordan kan Caseware understøtte, at I når derhen?”

Ivan er glad for kaffe, og det er ret heldigt, når han nu de kommende måneder vil række ud til mange af Casewares kunder og invitere sig selv til kaffemøde.

Jeg vil lære Casewares kunder og deres forretning at kende. Samtidig kan vi aftale, hvordan vi får en løbende dialog og opfølgning fremadrettet.” 

Tiltrukket af Caseware som international virksomhed
Caseware Danmarks nye Sales Manager har beskæftiget sig med salg i mere end 30 år og kommer fra stilling som Senior Sales Executive hos Visma.

“Jeg er vant til at arbejde i internationale virksomheder med lokal forankring, og det er noget af det, som tiltrækker mig ved stillingen hos Caseware,” siger Ivan.

Hans base bliver Casewares kontor i København, hvilket ikke er langt fra huset i Herlev, hvor han bor med sin hustru gennem 37 år, Pernille. Sammen har de en voksen søn.

Elsker at gå på jagt
Ivans tredje base ligger 440 kilometer oppe i en svensk skov, for han elsker nemlig at gå på jagt med riffel.

“Om muligt tager jeg gerne derop mindst hver tredje måned i fire-fem dage ad gangen – som regel alene. Jeg nedlægger vildsvin om natten og samler svampe om dagen, og jeg har naturligvis også min pc og telefon med, så jeg altid kan hjælpe mine kunder. Det er den totale frihed og ro, jeg godt kan lide,” siger Ivan.

Ivan Terkelsen

Alder: 61 år

Bopæl: Herlev

Stilling: Sales Manager

  


 

Få mere viden