Magnus Klokkedal | Customer Service Manager


Den store opsigelse er stadig i fuld kraft og påvirker regnskabsbranchen betydeligt. Overvældede og udbrændte revisorer siger op, starter deres eget firma eller skifter helt karriere. Denne mangel på revisorer fører til underbemandede regnskabsteams, hvilket ofte fører til en ond cirkel af udbrændthed blandt personalet og en øget mangel på talent.

Fastholdelse af talenter i revisionsbranchen er i øjeblikket en af topprioriteterne for ledere af revisionsfirmaer, og det samme gælder tiltrækning af nye talenter til deres team. At sikre, at dit firma har den mest moderne teknologi, er en af de bedste måder at håndtere disse problemer på.

De seneste fremskridt inden for regnskabsautomatisering gør for eksempel arbejdsgangene mere fleksible, centraliserede og håndterbare. Disse funktioner er i høj grad med til at bevise over for potentielle medarbejdere, at din virksomhed er forpligtet til at hjælpe sine medarbejdere med at få mest muligt ud af deres arbejde og deres karriere. Caseware er en af de softwarevirksomheder, der viser vejen.


Har du brug for at fastholde regnskabstalenter? Tag skridtet ind i den digitale tidsalder
Når det kommer til forretningssoftware, virker det ofte, som om der er en kløft mellem Gen X-medarbejdere, der har været i branchen i årtier, og Gen Z-medarbejdere, der først er på vej ind på arbejdsmarkedet nu. På den ene side kan Gen X finde processen med konstant at skulle lære ny software, vænne sig til den og derefter skifte til en ny software mere end en smule frustrerende.

Samtidig ønsker Gen X-medarbejdere i stigende grad at bruge mindre tid på kontoret og mere tid med deres familie, hvilket kræver moderne teknologi. På den anden side er Gen Z-revisorer uinteresserede i at arbejde for teams, der teknologisk hænger fast i fortiden med forældet software, der bremser arbejdsgangen.

Hvordan bygger man bro over denne kløft? Kort sagt har du brug for teknologi, der er robust og omfattende, og som opfylder alle dit revisionsfirmaets digitale behov i stedet for at overkomplicere processen. Du har også brug for noget, der er nemt at integrere i dit kontors nuværende arbejdsgang.

Heldigvis er denne form for teknologi tilgængelig i dag. Cloud-software med automatiserede funktioner kan gøre det nemt at integrere og indarbejde ældre filer. Oplæring og tilpasning til softwaren er en leg, og det giver også revisorer frihed til at beslutte, hvor de vil arbejde for at få arbejdet gjort. Du vil opdage, at det er tilfældet med Caseware.


Sådan kan Caseware hjælpe dig med at tiltrække potentielle medarbejdere
Caseware har præcis det, dine potentielle medarbejdere leder efter, men det vil heller ikke skræmme dine nuværende talenter væk. Faktisk kan vores software nemt lette byrden for dit nuværende team, hvilket er et af vores bedste tips til at fastholde talenter.

Lad os diskutere nogle af de nøglefunktioner, vi tilbyder, som kan hjælpe dig med at fastholde.

Mobilitet

Mobilitet er blevet stadig vigtigere siden COVID-19 pandemien. Først indenfor det seneste år er teams begyndt at vende tilbage til kontoret på fuld tid, og mange firmaer har fundet ud af, at fjernarbejde faktisk passer dem bedre. Især regnskabsteams nyder den fleksibilitet, der ligger i at kunne arbejde hjemmefra eller andre steder. Kommunikation er dog også afgørende, og det betyder, at fjernarbejdende regnskabsteams har brug for stærk regnskabssoftware for at opnå den mobilitet.

Caseware opnår dette ved at udvikle cloud-software, der kan tilgås fra enhver enhed. Alt, hvad dit team behøver, er deres loginoplysninger, og så kan de arbejde hjemmefra, fra kontoret, fra et fly eller fra et venteværelse. Med en cloud-platform kan du ikke kun samarbejde om dit regnskabsworkflow fra fleksible steder, men også på fleksible tidspunkter, hvilket gør det lettere for dit team at tilbringe tid med deres familier eller balancere deres arbejds- og privatliv.

Automatisering

Caseware automatiserer mange af de kedelige opgaver, som ellers tager timevis af revisors tid hver uge. Du kan automatisk oprette rapporter med smukke visuelle repræsentationer, sende notifikationer til kunder og organisere dokumenter, bare for at nævne nogle få af mulighederne.

Med så mange skabeloner, der allerede er tilgængelige på vores platform, behøver du aldrig at bekymre dig om at skabe en ny skabelon fra bunden. Men hvis du ikke gør det, kan små gentagne opgaver, der udføres manuelt, nemt hobe sig op og spilde dit teams tid. At skulle håndtere disse administrative opgaver oven i alt det andet kan endda bidrage til udbrændthed.

Når disse opgaver er automatiserede, kan du fokusere på mere meningsfuldt arbejde; den slags arbejde, der fik dig til at blive revisor i første omgang. Dit team vil være mere tilfredse og gladere for deres arbejde, når de ikke behøver at spilde tid på opgaver, der trækker dem ned.

Samarbejde

Samarbejde har aldrig været nemmere, end det er med Caseware. Hele dit team får deres egne logins, så de kan få adgang til arbejdet fra alle enheder. Alle opgaver er samlet på ét centralt sted, så alle kan se status for hvert projekt. Du kan samarbejde om dokumenter og finansielle rapporter via kommentarer, og du kan endda invitere dine kunder til Caseware-platformen for at samarbejde direkte med dem.

Caseware bruger førsteklasses kryptering til at sikre alle dine følsomme regnskabsoplysninger. Alle, der har brug for at få adgang til bestemte filer, kan nemt få det, mens hackere holdes ude.

Organisering

Udfordringen med organisering har længe plaget revisionsfirmaer overalt. Papirfiler kan let gå tabt, hvilket skaber mere arbejde og hovedpine for revisorer samt frustration for kunderne. At lede efter et bestemt notat i en stak dokumenter kan føles som at lede efter en nål i en høstak.

Men med Caseware er alle dine digitale filer gemt ét sted: Nemme at finde og nemme at søge i. Du kan også nemt overføre ældre filer, så du kan flytte hele dit lager af relevante filer over på vores platform i stedet for at lede efter papirfiler.

Den bedste måde at fastholde talenter i dit revisionsfirma på er at bruge teknologi, der kan hjælpe med at modvirke følelsen af udbrændthed. Når dit workflow er mere effektivt, og arbejdet er mere tilfredsstillende, vil dit team have lyst til at blive i dit firma. Derudover vil du være i stand til at tiltrække nye talenter, så dit firma ikke bliver underbemandet. Kontakt Caseware i dag for at høre mere om, hvordan vores software kan hjælpe dig.


 

Få mere viden